Preoblikovanje znanja
v ustvarjalni potencial.

Že od samega začetka sem verjela v prednosti izmenjave, navzkrižnih idej, skupnih prizadevanj, deljenega znanja in navdušenja. Verjamem v družbeno angažirano arhitekturo. Ta pristop negujejo številni dosežki v zadnjih letih ter stalna pozornost do kakovosti prostorov in njihove rabe.

Kaj ponujam?

MNENJA

Drugi o meni.

Ko je stopila v prostor na pol prenovljene Slaščičarne Julija in spregovorila par stavkov o njeni ideji nove opreme sem vedela, da sem našla pravo sogovornico. Barve, stil, občutek za trende....vse se je strnilo v to kar semo hoteli a nismo znali sami narediti.. Tako je naša slavna torta Melania dobila tudi ustrezno okolje, kjer nas obiskujejo sladokusci iz celotne regije Slovenije in sosednje Hrvaške.

Nuša

Njena ideja za prenovo lokala Stare pošte je presegla naša pričakovanja. Iz preprostega lokala na vrhu spomeniško zaščitenega objekta iz 30 let je naredila izviren retro "Sky bar" kot sem jih bil navajen obiskati na Dunaju, Londonu ali pa v kakšni drugi metropoli. Tako smo dobili rajski vrt z panoramskim 360 stopinjskim pogledom na mesto Kranj.

Uroš