Interior design - stanovanje

Posestvo Monte Rosso

Posestvo Monte Rosso se nahaja na prečudovitem delu savudrijskega polotoka in meji na golf igrišče hotela Kempinski Savudrija.
Govori se, da so vina in oljčna olja blagovne znamke Monterosso, zato tako vrhunska, ker imajo oljke in grozdje med zorenjem tako lep razgled na morje.

READ MORE

Sense Wellness Grand Hotel Union Eurostar

Sense Wellness v Union hotelu je lociran kot prestižni penthouse SPA s pokritim bazenom na vrhu hotela v devetem nadstropju, ki je odprt za hotelske goste kot tudi za zunanje obiskovalce. Oblikovan je v orientalskem stilu s sodobnim pridihom saj ponuja širok spekter tajskih in filipinskih masaž. Zasnovan je kot tropska oaza v samem jedru historičnega dela Ljubljane s pogledom na Ljubljanski grad.

READ MORE

Meščansko Stanovanje Galerija, Ljubljana

Svetlo meščansko stanovanje s tremi povezanimi saloni, je primer re-dekoracije z omejenimi sredstvi, ker je namenjen oddajanju. Kadar je prostor že sam po sebi kvaliteten mu je potrebno poiskati poudarke, poskrbeti za funkcionalno dekoracijo in več časa nameniti posteljnemu konceptu, saj se prenočitvene enote ne prodajajo po naključju na noč in ne na dan. Kvaliteten spanec, in sončno jutro sta ključ do uspeha dolgoročnega ali kratkoročnega oddajanja nepremičnine.

READ MORE

Stanovanje James Joyce Trst

Poletna rezidenca v meščanskem stanovanju sredi Trsta gleda na ozelenjen trg in ima odprte vedute čez okoliške ulice. Nahaja se v drugem nadstropju tako imenovanem “piano nobile” ki je edini v pet nadstropni zgradbi imelo balkon, ker je tukaj v preteklosti stanoval gospodar zgradbe.

READ MORE

Luksuzno meščansko stanovanje Mestni trg, Ljubljana

V samem osrčju mesta Ljubljane le par korakov od Mestne hiše se nahaja moj dom, ki sem ga pred mnogimi leti iz arhitekturnega biroje spremenila v luksuzno meščansko stanovanje, mešanico starin in sodobnih kosov. Visoki stropovi, originalna ne – restavrirana freska iz okoli L1900, dvojna starinska vrata, prehajanje iz prostora v prostor…

READ MORE

Stanovanje Maribor

Mini stanovanje za zelo zaposlenega samskega moškega, ki v njem le občasno prespi je zasnovano kot 5 zvezdična hotelska suita, ki pa nudi vso komoditeto sodobnega doma. Nad udobno posteljo je umetniška črno bela fotografija v velikosti tapete, ki odraža karakter stanovanja.

READ MORE